Iarna revine spre sfârșitul săptămânii

Ne așteaptă o săptămână cu vreme variată la Cluj, cu temperaturi ridicate la început, și temperaturi foarte scăzute la final de săptămână.

LUNI și MARȚI

La începutul săptămânii, vremea devine deosebit de caldă pentru această dată a anului. La Cluj, maximele se vor situa în jurul valorii de 6..7 °C. Luni noaptea, temperatura minimă va fi de 2..3 °C, ca urmare zăpada rămasă se va topi accelerat. În Banat, maximele pot atinge și 15 °C. Cerul va fi temporar noros şi local vor cădea ploi slabe.

Vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi la munte, cu viteze mai mari în cursul nopţii de luni spre marţi (11/12 ianuarie), când în zonele montane va sufla tare. 

În această seară nu strică puțină relaxare în fața televizoarelor, iar pentru o alegere potrivită, vă recomandăm televizoare Samsung de aici, unde poți citi și review-uri utile.

MIERCURI

Chiar dacă valorile termice vor scădea ușor faţă de ziua precedentă, vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă.  Maximele coboară la 4 °C. Doar izolat se vor semnala ploi slabe.

JOI și VINERI

Începând de , vremea va intra într-un proces de răcire, maximele coboară la 2 °C. Cerul va fi predominant noros și temporar, se pot semnala ninsori.  (50% șanse în data de 10 ianuarie)

WEEKEND

Vremea se va răci brusc la sfârșitul săptămânii, când  se vor înregistra maxime preponderent negative si minime de -8 .. -12 grade. Temporar se vor semnala ninsori în cea mai mare parte a ţării.

*Prognoza estimativă, reveniți pe site în zilele următoare pentru prognoze mai precise !

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *