Urmează ninsori și zile geroase în toată țara !

Urmează zile cu temperaturi foarte scăzute, cu ninsori abundente, viscol, ger şi ploi (la început) în toată țara !

VINERI

Pe parcursul zilei de vineri, 15 ianuarie, în jumătatea de vest a ţării vor fi precipitaţii pe arii extinse, în general moderate cantitativ, urmând a se cumula local 15…20 l/mp cu precădere la munte, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent ! În Maramureş şi în Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Crişana, Banat şi Oltenia se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

 Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze ce vor depăşi, pe crestele înalte, 70…80 km/h la rafală, viscolind sau spulberând zăpada, dar şi în sud-vestul teritoriului la începutul zilei şi local şi temporar în regiunile estice şi sud-estice, cu rafale de 50…60 km/h.

SÂMBĂTĂ

Vremea va fi închisă, se vor semnala precipitații în toată țara. Ninsorile se vor semnala în special în a doua parte a zilei şi noaptea. Maximele se vor situa în jurul valorii de 0..1 °C.

DUMINICĂ

Vremea rămâne închisă în toată țara, se vor semnala ninsori pe arii extinse, local însemnate cantitativ ! Temperatura maximă va fi de -3 °C.

DE LUNI

Începând de luni, vremea se va răci accentuat, maximele nu mai trec de -5 °C iar nopțile vor fi geroase, cu temperaturi care pot coborî poate chiar sub -12 °C, izolat chiar mai coborâte.

*Prognoza estimativă, reveniți pe site în zilele următoare pentru prognoze mai precise !

12493981_998908600174791_8761535276862177997_o

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *