Vremea la sfârșitul lunii ianuarie

Începând de joi,  vremea se va răci, iar noapte va deveni geroasă. Temperaturile maxime rămân sub – 2 grade Celsius, iar minimele vor coborî sub -10 grade. În zonele cu ceață persistentă,  maximele nu vor depăși -5 grade. Cerul va fi variabil, și în zonele joase se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte.

Vineri, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, dar în zonele joase, se va semnala ceaţă.

În acest sfârșit de săptămână, valorile termice se vor menține mai coborâte decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, totuși vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu chiciură. La munte vremea va fi predominant frumoasă și însorită, așa că dacă doriți să scăpați de ceață garantat, vă recomandăm o mică excursie prin munți. Prin aplicatia distante rutiere, aveți posibilitatea de a introduce destinatia dorita și vor fi afișate informații utile legate de ruta planificată, ca și consumul total, prețul combustibilului etc. Vă dorim un sfârșit de săptămână însorit !

 

Vremea la Cluj, miercuri, 25 ianuarie

2017-01-2509.35.01_small

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *