Vremea se încălzește cu 20 grade

Vremea se va încălzi accentuat în zilele următoare, astfel încât dacă duminică dimineața erau -15 grade Celsius, spre sfârșitul săptămânii, maximele pot trece de +5 grade Celsius, o diferență de 20 grade !

Luni valorile termice vor marca o creștere ușoară, maximele se vor apropia de 0 grade, iar cele minime coboară numai la -4 grade. Cerul va avea înnorări şi, îndeosebi după-amiază şi noaptea, temporar va ninge slab.

Marti vremea va intra intr-un proces de incalzire, in prima parte a zilei mai sunt posibile unele ninsori sau fulguieli in sudul Transilvaniei, Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea, insa acestea vor fi slabe cantitativ.

De mieruri, valorile termice vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Joi procesul de incalzire a vremii va continua, temperaturile urmand sa se situeze cu mult peste media climatologica a perioadei in toata tara. Diminetile nu vor mai fi geroase. Spre seara, se vor semnala unele precipitatii sub forma de ploaie, slabe cantitativ, iar vantul va prezinta unele intensificari temporare, cu viteze ce pot atinge la rafala 50-60 de km/h. Maximele termice vor urca pana spre 6 grade Celsius.

Spre finalul saptamanii, vremea se va mentine foarte calda in comparatie cu media climatologica a perioadei.  Temporar, se pot semnala precipitatii slabe sub forma de ploaie, iar in zonele joase de relief, local va fi ceata, posibil asociata cu burnita.

Cu siguranta va trebui sa avem grija la copii si sa incepem sa le imbracam putin mai subtire si mai putin exagerat. Cu siguranta ne va ajuta un outlet copii online cu un stoc foarte diversificat unde gasesti atat haine noi cat si second-hand.

6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *